Image

Teamet

Det är vi som är teamet bakom Life with kids: Lina, Helena och Fanny. Vår idé är att ta fram verktyg för föräldraskapet så som det ser ut idag. Det finns en uppsjö av information en googling bort, men vad stämmer egentligen? Med ambitioner kring karriär och jämställdhet, den ständiga oron för sitt barn kombinerat med både egna och andras krav och förväntningar är det inte konstigt om föräldraskapet känns tufft ibland.

Vi hoppas kunna lotsa dig till ett tryggare föräldraskap. Med dagliga texter där vi blandar ny forskning, beprövade tips, råd från andra föräldrar och en klapp på axeln då och då vill vi stärka både mammor och pappor i sin föräldraroll.

Läs gärna artikeln om oss på Loppi där vi berättar mer om oss och vad vi vill.

Vi tror på:

  • Reklamfritt innehåll

    Vi är trötta på att allt i barnvärlden är sponsrat och tror att du som förälder hellre betalar en slant för att veta att innehållet är reklamfritt.

  • Ett jämställt föräldraskap

    Genom att ge båda föräldrar samma information samtidigt ökar chanserna till ett jämställt föräldraskap där båda parter är lika delaktiga.

  • Att stötta varandra

    Vi ger dig fakta, de senaste forskningsrönen och gamla beprövade tips från andra föräldrar. Vilket beslut du väljer att fatta utifrån den informationen är ditt och din familjs beslut. Vi hejar på er!

Illustration: Louise Winblad för LWK

Häng med oss!

Vad ska man säga när okända människor vill klappa på magen? Hur mycket ska bebisen sova egentligen? Vad hände med sexlusten? Och varför är det så dåligt med information till dig som pappa/partner?

Som blivande eller nybliven förälder får du tips och råd från alla möjliga håll och det är inte lätt att veta vem man ska lyssna på. Vi saknade uppdaterad information och tips som riktar sig åt båda föräldrar och kring vardagen och livet med barn. Därför har vi samlat ny forskning, erfarenheter från andra föräldrar, och fakta ifrån landets tyngsta källor och plockat ut det bästa till er. Varje dag – helt osponsrat och reklamfritt.

Välkommen till Life with Kids.