Image

Om oss

Vi, tre trebarnsmammor, har bestämt oss för att vi vill göra livet med barn enklare, roligare och mer jämställt. Vi tycker att alla föräldrar ska få samma chans att förbereda sig inför föräldraskapet och vara lika delaktiga i familjelivet och vår resa på den vägen har just börjat.

Vi tror att allt börjar med kunskap och att man ska börja från början. Därför utvecklar vi just nu en app där man varje dag får dagliga, personliga texter om föräldraskapet tillsammans med sin partner, så att båda har samma förutsättningar in i familjelivet. Vi har samlat det bästa av det bästa, förpackat det och portionerar ut det till er lite i taget, dag för dag. Var gärna med och testa, eller kolla in någon av våra andra plattformar för att få mer information!

Föräldraskapet är fantastiskt men också tufft och stundtals prövande och det är inte alltid lätt att veta vad man ska göra eller vilka råd man ska ta till sig. Därför är vi extra stolta över vårt fina nätverk med några av Sveriges mest populära experter på föräldraskap. Det är på deras kunskap och erfarenheter som vi bygger mycket av våra texter och vårt innehåll kring. Det, och en massa tips och tricks från andra föräldrar såklart.

Vi har bara börjat. Häng på!

Vi tror på:

  • Reklamfritt innehåll

    Vi är trötta på att allt i barnvärlden är sponsrat och tror att du som förälder hellre betalar en slant för att veta att innehållet är reklamfritt.

  • Ett jämställt föräldraskap

    Genom att ge båda föräldrar samma information samtidigt ökar chanserna till ett jämställt föräldraskap där båda parter är lika delaktiga.

  • Att stötta varandra

    Vi ger dig fakta, de senaste forskningsrönen och gamla beprövade tips från andra föräldrar. Vilket beslut du väljer att fatta utifrån den informationen är ditt och din familjs beslut. Vi hejar på er!

Illustration: Louise Winblad för LWK

Häng med oss!

Vad ska man säga när okända människor vill klappa på magen? Hur mycket ska bebisen sova egentligen? Vad hände med sexlusten? Och varför är det så dåligt med information till dig som pappa/partner?

Som blivande eller nybliven förälder får du tips och råd från alla möjliga håll och det är inte lätt att veta vem man ska lyssna på. Vi saknade uppdaterad information och tips som riktar sig åt båda föräldrar och kring vardagen och livet med barn. Därför har vi samlat ny forskning, erfarenheter från andra föräldrar, och fakta ifrån landets tyngsta källor och plockat ut det bästa till er. Varje dag – helt osponsrat och reklamfritt.

Välkommen till Life with Kids.