Image

UNDER GRAVIDITETEN

Grattis! Ni gjorde det! Tänk att det där lilla plusset på en sticka kan betyda så stora förändringar i livet. Oavsett om det gick fort eller tog ett tag för er så är ni här nu och stora förändringar är på gång. I samma takt som gravidmagen växer, kommer också nya frågor, förväntningar och tankar om framtiden. Det är helt normalt, vi vet hur det känns. Det är ju inte bara frågor om bebisen man funderar på, att förbereda sig på att bli förälder innebär ju så mycket mer än bara barnets fysiska utveckling. Därför har vi, tillsammans med några av Sveriges ledande experter, samlat ihop och plockat ut det bästa i en prenumerationstjänst. Den utgår ifrån graviditetens alla delar och du och din partner får tillsammans varje dag kunskap, inspiration och pepp anpassat just till er. Testa gratis för att sedan bestämma om ni vill fortsätta, då för 30 kr/mån. Signa upp här!

Image

FÖRSTA ÅRET

Under ett barns första år i livet händer det så mycket mer i utvecklingen än något annat år. För att inte tala om din utveckling som förälder. Ni båda kommer uppleva nya saker för första gången. Barnet: Det första leendet, den första tanden, det första ordet. Du: Den första vaknatten, den första riktiga oron, den största tacksamheten och kärleken och för första gången kommer du antagligen också att känna på hur riktig trötthet känns. För att ni båda föräldrar ska vara lite mer förberedda på föräldraskapet och också få en förståelse för vad det lilla livet går igenom, har vi tillsammans med några av Sveriges mest uppskattade experter tagit fram en prenumerationstjänst som ger er det bästa av allt. Den utgår ifrån föräldraskapets alla delar och ni får varje dag kunskap, inspiration och pepp anpassat just till er. Testa gratis för att sedan bestämma om ni vill fortsätta, då för 30 kr/mån. Signa upp här!

Image
Image
Image
 

Våra experter

Som blivande eller nybliven förälder får du tips och råd från alla möjliga håll och det är inte lätt att veta vem man ska lyssna på. Därför tar vi hjälp av några av Sveriges främsta inom psykologi, medicin och hälsa – det mesta som har med barn att göra. I våra texter får du tips och råd från bland andra dessa åtta experter.

 
Image
MIA FERNANDO
Fysioterapeut
Image
BO HEJLSKOV ELVÈN
Leg. psykolog
Image
ANN FERNHOLM

Vetenskapsjournalist

Image
BIRGITTA SKARLÖV

Grundare Privata Barnmorskor

Image
CECILIA CHRAPKOWSKA

Barnläkare

Image
PETRA KRANTZ LINDGREN
Beteendevetare
Image
ANNA BENNICH KARLSTEDT

Leg. psykolog

Image
SUSANNA HELI
Sjukgymnast och doula
 

GÅ MED I FACEBOOK-GRUPPEN

Gå med i vår Facebookgrupp för mammor: Motherhood. Här får du stöd, råd och hjälp från andra grymma mammor, fritt från pekpinnar och skuldbeläggande. Vi pratar om stort och smått, viktigt och oviktigt och allt som har med mammaskapet att göra.

ANSÖK OM MEDLEMSKAP
 
VI ÄR
500+
grymma mammor i gruppen med massor av samlad erfarenhet
DU FÅR
0+
kommentarer per inlägg i snitt
... OCH
0
påhopp, pekpinnar och dömande kommentarer